dilluns, 22 de juliol del 2013

Crònica de la nostra primera FIRA!

El dissabte 20 de juliol vam assistir a la nostra primera fira: Bohème d'Eté.

Al matí vam acabar de posar en ordre tot el que necessitàvem, d'empaquetar i comprar les últimes coses per tenir una paradeta d'allò més mona, i cap a les 14 ens vam posar en marxa.


La fira es feia a Regencós, un poble del Baix Empordà, petit i bonic, però potser amb un aire massa chic o pijo o guiri, vaja el típic poble que abans era ple d'autòctons i on ara els rics de Barcelona, de França i d'Holanda si fan la casa de vacances i on ja no hi queda ningú que parli amb l'article salat, típic de les terres empordaneses... sigui com sigui manté l'encant de l'Empordà per sobre de tot.

Mentre ens hi acostàvem ja s'endevinava una massa crítica i grisa de núvols que s'atençaven cap a la zona. En arribar, l'Hemi, la organitzadora dels Bohèmes, ens va indicar on era el nostre espai i vam començar a muntar la paredeta.


A les 17 ja hi erem tots, els firaires i els possibles compradors, i la gent fluïa bastant, però al cap de poc de començar es van sentir els primers trons i en pocs minuts ja queien les primeres gotes... unes gotes que no van acabar de marxar en tota la tarda-vespre-nit.


Entre pluja i pluja nosaltres vam tenir temps de redissenyar la parada, parlar amb altres firaires i aprendre alguna coseta!



Va ser una primera fira passada per aigua, però per sort, el dissabte vinent, dia 27, en tenim una altra a Girona, la "CHIC&CHEAP", a partir de les 19 i fins les 2 de la nit als jardins del Palau d'esports de Fontajau. Esperem que allí, els temps sí que ens companyi!
Fins llavors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada